Acasă Tehnologii Helinox a introdus o colecție de corturi de canapea neobișnuite pentru motocicliștii de turism

Reclamă

Helinox a introdus o colecție de corturi de canapea neobișnuite pentru motocicliștii de turism

de Sidonia Rus

Reclamă

Helinox, un brand sud-coreean cunoscut pentru echipamente de camping de calitate, a introdus o nouă colecție de corturi Tactical Collection. Linia se adresează pasionaților de camping pe motocicletă și în mașină. Corturile, în ciuda ușurinței lor aparente, sunt prea grele pentru a le purta asupra ta în timpul unei drumeții.

Reclamă

Un avantaj major al corturilor Helinox față de competitorii lor este durabilitatea și fiabilitatea lor de nivel militar. Producătorul nu oferă seturi complete, ci mai degrabă o protecție suplimentară a țesăturii pentru corturile de canapele pliabile Helinox existente. Cel mai simplu și cel mai interesant din gamă este cortul mini, conceput pentru 1 persoană, care are uși largi pe laterale. Atunci când este asamblat, cortul măsoară 57 x 20 x 20 cm și cântărește doar 1,8 kilograme.

Materialul textil este durabil și respinge bine apa. Pentru a garanta un adăpost împotriva vânturilor de furtună și a ploii, este mai bine să o completați cu kitul Solo Fly, care se instalează deasupra cadrului din țesătură și are o protecție mai serioasă împotriva apei, cu cusături lipite cu grijă. Sunt incluși țăruși și curele, iar una dintre uși acționează ca un marchizon.

Ați putea dori, de asemenea

Reclamă